Holdinformation

Sundhedshuset, Ringgade 168 | info@gopilates.dk | T: 24 60 70 26


Holdtræning


 PROGRAM fra 10. august 2020


Sundhedshuset, Ringgade 168
INTRODUKTIONSTIME

Timen til dig, der ikke tidligere har dyrket Pilates - eller som trænger til at få genopfrisket grundprincipperne. Vi arbejder med vejrtrækning, teknik og principperne bag Pilates - og selvfølgelig udførslen generelt.
Som nybegynder skal du have haft en introduktionstime for at kunne deltage på holdundervisning. Timen varer 5 kvarter og afholdes når du kan, og hvor du ønsker: I eget hjem eller i træningslokale.


NIVEAU 2

Tirsdage 18:30 - 19:30

Holdet, der giver lige den ekstra udfordring. Vi træner på måtte og anvender ofte forskellige redskaber som foam roller, fitness circle og bolde i varierende størrelse.
Undervisningen forudsætter at du er godt bekendt med pilates i forvejen, da der tages udgangspunkt i grundprincipperne på dette hold. Derfor er det en absolut fordel at du har deltaget på Begynder/Niveau 1 minimum 15-20 gange.

Tilmelding påkrævet (minimum 3 deltagere)BEGYNDER/NIVEAU 1

Onsdage 18:30 - 19:30

Holdet henvender sig både til nybegynderen som den let øvede - i Pilates kan man nemlig selv 'skrue op og ned' for intensiteten - noget du lærer på holdet. Du vil hurtigt blive bekendt med grundprincipperne, og ind imellem bruger vi redskaber som bolde, fitness circle mm. Et hold, hvor vi også arbejder med teknik, vejrtrækning og udførslen generelt.
Har du ikke stiftet bekendtskab med Pilates tidligere, eller ikke har dyrket Pilates længe, er det en forudsætning at du har haft en introduktionstime inden holdtræning. Tilmelding påkrævet (minimum 3 deltagere)SØNDAGSPILATES

kl. 10:00 - 11:00

Første gang den 10. oktober og træningen er fordelt på hhv. Intervalpilates eller Boldpilates.

Intervalpilates er intensiv træning af mave, ryg, ben/baller og arme. Vi bruger ca. 10-15 minutter hvor vi træner én kropsdel færdig og går videre til den næste. Holdet er primært til let øvede/øvede.

Boldpilates er med bolde i forskellig størrelser, men hovedsagelig den store pilatesbold. Holdet henvender sig til både nyere og mere øvede deltagere, da sværhedsgraden justeres efter deltagernes niveau. Max 8 deltagere.

Bold: 11/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12
Interval: 18/10, 8/11, 22/11, 6/12
PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning der tilpasses dit behov og dit skema. Timen kan tilrettelægges enten i eget hjem eller i træningslokale efter aftale. Redskaber kan anvendes og vi arbejder målrettet med de eventuelle ønsker du måtte have som fx styrke, rehabilitering eller toning.


Priser gældende fra juni 2020

 

1 enkelt time: kr.  75,-

Klippekort 5x: kr. 345,-   (gyldigt i 2 måneder)

Klippekort 8x: kr. 510,-   (gyldigt i 3 måneder)

 


Ferieperioder efterår/vinter 2020


Efterårsferie - følger skolernes ferieplan (NB: Søndagspilates kører i ferien)


Juleferie - fra 15. december


(Ret til ændringer forbeholdes)


Generelt


  • Tilmelding er påkrævet på alle hold.  
  • Minimums-deltagerantal er 3 personer for holdgennemførelse.
  • Maximumsantal er 10 deltagere på et hold, boldpilates er max 8 deltagere.
  • Alle hold har fokus på opbygning af styrke i kropsstammen.
  • Redskaber er med til at ændre på sværhedsgraden, ligesom øvelserne altid kan tilpasses individuelt niveau; hvad enten du er nybegynder, let øvet eller øvet.
  • Deltagelse på Niveau 2 hold forudsætter at du er bekendt med pilates og grundprincipperne.
  • Ret til ændringer forbeholdes.